top of page

Klubben söker offerter på banöppningsarbete

Är du själv verksam, eller känner du till en bra och pålitlig aktör inom bygg, trädgård eller fastighetsskötsel inte allt för långt från Beddingestrand? Då vill vi höra av dig.

Styrelsen för Beddingestrands Tennisklubb vill gå ut med en förfrågan/upphandling av iordningställandet/öppnandet av grusbanorna och anläggningen inför säsongen 2024. 


För att vi ska kunna erbjuda fina, spelbara grusbanor även till säsongen 2024 är ett förarbete nödvändigt för att banorna ska bli spelbara i tid på säsongen.


Förarbetet är väldigt likt det arbete en fastighetsskötare gör; rensning av skräp, grenar, mossa, klippa träd/buskar osv från banorna och anläggningen. (Detaljerad beskrivning av arbetet finnes). Arbetet behöver vara färdigt den 30 april 2024.


Efter att grusbanorna och anläggningen har förberetts, kan Trafik och Fritid komma ut och lägga på nytt grus, räta linjer samt trumla grusbanorna för att få dem klara för spel.


Därför skulle vi behöva ha in ert anbudsenast 28 Februari 2024, via mail till:petra.alwen@gmail.com. Ev frågor besvaras av Petra på telefon - 0765-368012

Comentarios


bottom of page